Jednoduchý recept

Vařené vepřové maso sterilované

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 135 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 52336

Ingredience

2 kávová lžička Sůl
1 kg Vepřové maso libové
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 397 kcal
Kilojoule 1 660kJ
0% Sacharidy 1 g
39% Tuky 30 g
13% Sodík 265 mg
53% Bílkoviny 30 g

Vařené vepřové maso sterilované postup přípravy receptu:

1

Maso očistíme, opláchneme, vložíme do kastrolu a zalijeme vodou. Osolíme a povaříme. Ještě horké nakrájíme na kousky, kosti odstraníme a maso rozdělíme do sklenic. Zalijeme horkou vodou z vaření a ihned zavíčkujeme.

2

Sklenice urovnáme na mřížku zavařovacího hrnce a sterilujeme po dobu 90 minut při mírném varu. Po vyjmutí necháme vychladnout a uložíme na temném a studeném místě.

Poznámka

Skladujeme při teplotě cca 10 °C.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept