Recept

Vepřový guláš sterilovaný

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 170 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 150 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 52337

Ingredience

100 g Cibule
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
50 g Sádlo syrové
1 kávová lžička Sůl
1 kg Vepřové maso libové
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 479 kcal
Kilojoule 2 005kJ
1% Sacharidy 2 g
51% Tuky 38 g
7% Sodík 137 mg
53% Bílkoviny 30 g

Vepřový guláš sterilovaný postup přípravy receptu:

1

Maso očistíme, opláchneme a nakrájíme na kostky. V kastrolu rozehřejeme sádlo, zpěníme na něm nadrobno pokrájenou cibuli, přisypeme mletou papriku, přidáme maso, ochutíme solí a pepřemm, zvolna dusíme. Mezitím občas promícháme a podlijeme horkou vodou.

2

Horké maso rozdělíme do sklenic, zalijeme šťávou a zavíčkujeme. Sklenice urovnáme na mřížku zavařovacího hrnce a sterilujeme 120 minut při mírném varu. Po vyjmutí necháme vychladnout a uložíme na temném a studeném místě.

Poznámka

Skladujeme při teplotě cca 10 °C.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept