Recept

Vepřový steak plněný špenátem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 52363

Ingredience

1 ks Cibule
20 g Koření grilovací
30 g Máslo čerstvé
4 g Pepř černý mletý
40 ml Smetana 12% (konzumní)
9 g Sůl
800 g Vepřová kýta
2 stroužek Česnek
400 g Špenát listový čerstvý

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 540 kcal
Kilojoule 2 259kJ
2% Sacharidy 8 g
50% Tuky 38 g
56% Sodík 1 g
74% Bílkoviny 42 g

Vepřový steak plněný špenátem postup přípravy receptu:

1

Špenátové listy vhodíme do vroucí osolené vody a necháme 3 minuty blanšírovat. Scedíme a necháme okapat. Vyšší vepřové steaky nařízneme vprostřed, aby vznikla dostatečná kapsa na naplnění.

2

Na másle zpěníme cibuli nasekanou nadrobno a prolisovaný česnek, přidáme okapaný špenát a necháme 4 minuty podusit. Osolíme, opepříme a zjemníme smetanou. Hotovým špenátem naplníme kapsy, sepneme párátkem, maso ochutíme grilovacím kořením a necháme péct na grilu 5 minut z každé strany dozlatova.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept