Pečená vepřová žebírka v marinádě z javorového sirupu

75 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
779 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
62 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
415 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V míse smícháme jablečnou šťávu, javorový sirup, olej, sójovou omáčku, skořici a oloupané stroužky česneku. Do marinády vložíme vepřová žebírka, mísu přikryjeme potravinářskou fólií a stehna necháme v lednici marinovat 6 a více hodin.
  • 2
    Marinovaná žebírka dáme i se směsí do žáruvzdorné mísy nebo do pekáče a pečeme v troubě, vyhřáté na 200 stupňů přibližně 1 hodinu, až jsou měkká, mají zlatohnědou barvu. Během pečení je občas polijeme šťávou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.