Jednoduchý recept

Smažené sterilované vepřové kotlety

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 155 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 140 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 52437

Ingredience

3 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 kávová lžička Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
1 kg Vepřové kotlety

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 288 kcal
Kilojoule 1 205kJ
0% Sacharidy 1 g
20% Tuky 15 g
11% Sodík 221 mg
62% Bílkoviny 35 g

Smažené sterilované vepřové kotlety postup přípravy receptu:

1

Vepřové maso opláchneme, vykostíme a pokrájíme na plátky. Okraje nařízneme a kotlety zlehka naklepeme. Ochutíme solí, pepřem, obalíme v mouce a z obou stran dorůžova osmažíme na rozpáleném sádle.

2

Horké rozdělíme do sklenic, zalijeme sádlem a ihned zavíčkujeme. Sklenice urovnáme na mřížku zavařovacího hrnce a sterilujeme po dobu 120 minut při mírném varu. Po vyjmutí necháme vychladnout a uložíme na temném a studeném místě.

Poznámka

Skladujeme při teplotě cca 10 °C.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept