Jednoduchý recept

Pečené vepřové maso sterilované

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 155 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 140 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 52442

Ingredience

1 ks Cibule
0,5 kávová lžička Kmín celý
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl
1 kg Vepřové maso tučné

Nutriční hodnoty jedné porce

41% Kalorie 801 kcal
Kilojoule 3 351kJ
1% Sacharidy 2 g
100% Tuky 75 g
7% Sodík 131 mg
34% Bílkoviny 19 g

Pečené vepřové maso sterilované postup přípravy receptu:

1

Maso očistíme, důkladně omyjeme, ochutíme solí, kmínem, vložíme do kastrolu a ve vyhřáté troubě upečeme.

2

Mezitím nasekáme cibuli a udusíme. Poté maso umeleme, přidáme pepř, cibuli a nakrájenou petrželovou nať. Vše promícháme a rozdělíme do čistých sklenic. Zalijeme šťávou z pečení a ihned zavíčkujeme.

3

Sklenice urovnáme na mřížku zavařovacího hrnce a sterilujeme po dobu 90 minut při mírném varu.

4

Po vyjmutí necháme vychladnout a uložíme na studeném a tmavém místě.

Poznámka

Skladujeme při teplotě cca 10 °C.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept