Jednoduchý recept

Uzené vepřové maso sterilované

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 100 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 52447

Ingredience

1 kg Vepřové maso uzené

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 250 kcal
Kilojoule 1 046kJ
0% Sacharidy 2 g
20% Tuky 15 g
62% Sodík 1 g
44% Bílkoviny 25 g

Uzené vepřové maso sterilované postup přípravy receptu:

1

Uzené maso důkladně omyjeme v teplé vodě, propláchneme studenou vodou a pokrájíme na větší kusy. Rozdělíme do sklenic a zavíčkujeme.

2

Sklenice urovnáme na mřížku zavařovacího hrnce a sterilujeme po dobu 90 minut při mírném varu. Po vyjmutí necháme vychladnout a uložíme na temném, studeném a tmavém místě.

Poznámka

Skladujeme při teplotě cca 10 °C.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept