Hovězí maso sterilované ve vlastní šťávě - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 160 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Hovězí maso sterilované ve vlastní šťávě
Celkový čas: | 160 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 150 minut |
Autor: | verca |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (21%) |
ID receptu: | 52448 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
1 kg | Hovězí maso zadní |
1 kávová lžička | Sůl |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 0,0mg |
---|---|
Cholesterol | 96,7mg |
Draslík | 0,0mg |
Vláknina | 0,0mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,0mg |
Vitamín E | 0,3mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 3,7mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Hovězí maso zadní mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.

Hovězí maso sterilované ve vlastní šťávě postup přípravy receptu:
1 | Syrové hovězí maso očistíme, omyjeme, nakrájíme na plátky a mírně naklepeme. Z obou stran osolíme. Rozdělíme do sklenic a ihned uzavřeme. |
2 | Urovnáme na mřížku zavařovacího hrnce a sterilujeme po dobu 150 minut při mírném varu. Po vyjmutí necháme vychladnout a uložíme na temném a studeném místě. |
Poznámka
Skladujeme při teplotě cca 10 °C.