Jednoduchý recept

Rozmarýnové brambory na grilu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 52494

Ingredience

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 348 kcal
Kilojoule 1 458kJ
8% Sacharidy 27 g
34% Tuky 26 g
50% Sodík 991 mg
10% Bílkoviny 6 g

Rozmarýnové brambory na grilu postup přípravy receptu:

1

Velké brambory oloupeme, omyjeme a osušíme, podélně rozkrojíme na půlky. Na čtverec alobalu nalijeme lžičku oleje a na něj položíme vždy dvě půlky brambory řezem dolů. Hřbet brambor několikrát nařízneme a do řezů vložíme lístky rozmarýnu. Brambory potřeme olejem, posolíme, opepříme a pevně zabalíme do alobalu. Balíčky vložíme na gril a pečeme asi 20 minut podle žáru. Píchnutím do brambory zkontrolujeme, jestli už je měkká, poté podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept