Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 130 minut
Doba přípravy: 70 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 5252

Ingredience

0,5 ks Celer bulvový
1 ks Cibule
500 g Hovězí maso přední
1 ks Mrkev kořen
1 kávová lžička Pepř černý mletý
1 ks Petržel kořen
116 g Strouhanka
50 g Sádlo škvařené
1 polévková lžíce Sůl
1 ks Vejce slepičí
150 g Vepřová plec
250 g Vepřová uzená plec
1,5 ks Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

37% Kalorie 733 kcal
Kilojoule 3 065kJ
11% Sacharidy 38 g
170% Tuky 128 g
72% Sodík 1 g
89% Bílkoviny 50 g

Sekanina s uzeným masem postup přípravy receptu:

1

Maso nakrájíme a umeleme s namočenou houskou. Přidáme sůl, pepř a vejce.

2

Uválíme 2 šišky a obalíme ve strouhance.

3

Cibuli a zeleninu nakrájíme a dáme osmažit na sádlo. Do tohoto základu pak vložíme šišky masa.

4

Pečeme v předehřáté troubě a občas podlijeme. Šťávu necedíme a podává se na stůl s dušenou zeleninou.

Poznámka

Pod maso použijeme: 50 g sádla, 1 cibuli, 1 mrkev, 1 petržel a 1/5 celeru.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept