Jednoduchý recept

Pečené hovězí maso sterilované

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 130 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 52569

Ingredience

1 kg Hovězí maso zadní
1 polévková lžíce Sádlo škvařené
2 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 226 kcal
Kilojoule 947kJ
0% Sacharidy 0 g
12% Tuky 9 g
17% Sodík 344 mg
64% Bílkoviny 36 g

Pečené hovězí maso sterilované postup přípravy receptu:

1

Maso vcelku očistíme, důkladně omyjeme, osolíme a vložíme do pekáče vymazaného sádlem. Podlijeme vodou a podusíme na sporáku. Poté napolo upečeme v rozehřáté troubě.

2

Horké maso pokrájíme na kousky, rozdělíme do čistých sklenic a zalijeme šťávou z pečení.

3

Sklenice ihned zavíčkujeme, urovnáme na mřížku zavařovacího hrnce a sterilujeme po dobu 90 minut při mírném varu.

4

Po vyjmutí necháme vychladnout a uložíme na temném a studeném místě.

Poznámka

Skladujeme při teplotě cca 10 °C.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept