Jednoduchý recept

Sterilovaný hovězí biftek

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 120 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 105 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 52570

Ingredience

1 kg Hovězí svíčková
1 kávová lžička Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 255 kcal
Kilojoule 1 066kJ
0% Sacharidy 0 g
5% Tuky 4 g
11% Sodík 224 mg
65% Bílkoviny 37 g

Sterilovaný hovězí biftek postup přípravy receptu:

1

Hovězí svíčkovou očistíme, odstraníme blány, důkladně omyjeme a pokrájíme na silnější plátky. Zlehka naklepeme, z obou stran osolíme a opepříme.

2

V pánvi rozpálíme sádlo a zprudka na něm maso po obou stranách opečeme. Horké rozdělíme do čistých sklenic, zalijeme sádlem ze smažení a ihned zavíčkujeme.

3

Sklenice urovnáme na mřížku zavařovacího hrnce a sterilujeme po dobu 90 minut při mírném varu.

4

Po vyjmutí necháme vychladnout a uložíme na temném a studeném místě.

Poznámka

Skladujeme při teplotě cca 10 °C.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept