Jednoduchý recept

Jednohubky s tuňákovou pomazánkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 52599

Ingredience

120 g Bageta
20 ml Citronová šťáva
5 g Kerblík
5 g Koriandr čerstvý
5 g Máta
10 g Pažitka
1 g Pepř černý mletý
4 g Sůl
140 g Tuňák v oleji
80 g Žervé

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 416 kcal
Kilojoule 1 740kJ
11% Sacharidy 39 g
20% Tuky 15 g
60% Sodík 1 g
56% Bílkoviny 31 g

Jednohubky s tuňákovou pomazánkou postup přípravy receptu:

1

Tuňáka z konzervy necháme okapat, vložíme do misky, vidličkou trochu rozmělníme, přidáme žervé, sůl, pepř, zakápneme citronovou šťávou a důkladně promícháme, až vznikne hladký krém.

2

Lístky máty, koriandru, kerblíku a pažitku posekáme najemno a přimícháme do pomazánky. Necháme v lednici chvíli uležet, aby se rozvinula vůně bylinek.

3

Bagetu nakrájíme na silnější plátky, bohatě pomažeme tuňákovou pomazánkou, vyskládáme na servírovací tác a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept