Jednoduchý recept

Zapečená rajčata s parmezánovou drobenkou

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 52614

Ingredience

20 ml Balsamico ocet
15 g Bazalka
50 g Mouka polohrubá
50 g Máslo čerstvé
10 g Olej olivový extra panenský
250 g Rajčata
50 g Sýr Parmezán
5 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 439 kcal
Kilojoule 1 835kJ
7% Sacharidy 26 g
43% Tuky 32 g
69% Sodík 1 g
24% Bílkoviny 13 g

Zapečená rajčata s parmezánovou drobenkou postup přípravy receptu:

1

Rajčata nakrájíme na kostičky, bazalku posekáme najemno, parmezán nastrouháme.

2

Rajčata zalijeme olejem, zakapeme octem, osolíme, promícháme a nasypeme do zapékací misky.

3

Smícháme parmezán s moukou, přidáme měkké máslo a promícháme, až vznikne drobivé těsto. Rajčata posypeme bazalkou, zasypeme drobivým parmezánovým těstem, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme dozlatova.

4

Pokrm necháme částečně vychladnout, rozdělíme na dva talíře a podáváme jako teplý předkrm.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept