Recept

Bramborová kaše s parmezánem a šunkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 52714

Ingredience

1 polévková lžíce Bazalka
1 kg Brambory
100 ml Olej olivový
100 g Sýr Parmezán
1 kávová lžička Sůl
1,5 l Voda pitná
12 plátek Šunka parmská

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 464 kcal
Kilojoule 1 942kJ
9% Sacharidy 32 g
42% Tuky 32 g
32% Sodík 643 mg
28% Bílkoviny 16 g

Bramborová kaše s parmezánem a šunkou postup přípravy receptu:

1

Brambory oloupeme, opláchneme, nakrájíme a vložíme do osolené vody. Vaříme doměkka zhruba 20 minut. Parmezán nastrouháme na hobliny, bazalku nasekáme nadrobno.

2

Uvařené brambory slijeme, prolisujeme, zalijeme olejem a smícháme s dvěma třetinami sýra a bazalkou. Kaši vymícháme a prohřejeme.

3

Horkou kaši podáváme posypanou zbylým parmezánem a plátky šunky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept