Jednoduchý recept

Konzervované skopové maso na česneku

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 170 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 150 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 52739

Ingredience

1 ks Cibule
1 kg Skopové maso přední
1 polévková lžíce Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
2 dl Voda pitná
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 471 kcal
Kilojoule 1 971kJ
1% Sacharidy 2 g
54% Tuky 40 g
15% Sodík 293 mg
44% Bílkoviny 25 g

Konzervované skopové maso na česneku postup přípravy receptu:

1

Maso očistíme, opláchneme a osušíme na papírové utěrce. Česnek oloupeme, rozetřeme se solí a maso jím po obou stranách potřeme. Cibuli pokrájíme na kolečka a necháme zpěnit na rozpáleném sádle. Poté přidáme maso a zprudka po všech stranách orestujeme. Podlijeme vodou, zakryjeme a podusíme. Po chvíli vložíme do rozehřáté trouby a pečeme do poloměkka.

2

Horké maso nakrájíme na kousky, rozdělíme do sklenic, zalijeme šťávou z pečení a ihned zavíčkujeme. Urovnáme na mřížku zavařovacího hrnce a sterilujeme po dobu 120 minut při mírném varu. Po vyjmutí necháme vychladnout a uložíme na temném a studeném místě.

Poznámka

Skladujeme při teplotě cca 10 °C.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept