Jednoduchý recept

Dip s tuňákem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 52985

Ingredience

3 kávová lžička Citronová šťáva
0,5 kávová lžička Hořčice Dijonská
1 kávová lžička Kapary
125 ml Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Protlak rajčatový
1 špetka Sůl
185 g Tuňák v oleji
1 ks Vejce slepičí
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

41% Kalorie 802 kcal
Kilojoule 3 357kJ
2% Sacharidy 6 g
97% Tuky 73 g
10% Sodík 204 mg
57% Bílkoviny 32 g

Dip s tuňákem postup přípravy receptu:

1

Nejdříve prolisujeme česnek, poté necháme okapat kapary a tuňáka, kterého následně rozebereme na malé kousky.

2

V mixéru rozmícháme žloutek, citrónovou šťávu a hořčici. Do směsi za stálého míchání přiléváme po troškách olej, aby měl dip jemnou konzistenci, poté přidáme tuňáka, rajský protlak a kapary.

3

Nakonec vmícháme sůl a pepř.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept