Jednoduchý recept

Losos po čínsku

  • Čína
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (26%)
ID receptu: 52989

Ingredience

2 ks Cibulka jarní
2 polévková lžíce Cukr třtinový
800 g Losos - filety
2 polévková lžíce Ocet rýžový
0,5 dl Omáčka sójová
0,5 dl Víno rýžové čínské

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 295 kcal
Kilojoule 1 236kJ
3% Sacharidy 11 g
9% Tuky 7 g
9% Sodík 175 mg
73% Bílkoviny 41 g

Losos po čínsku postup přípravy receptu:

1

Jarní cibulky omyjeme studenou vodou, necháme okapat a nakrájíme na tenké proužky.

2

V míse smícháme rýžové víno, cukr a sójovou omáčku. Do připravené marinády vložíme filety z lososa a necháme je marinovat alespoň 5 minut.

3

Lososa pečeme v rozehřáté pánvi bez tuku 2 minuty z každé strany, pak přilijeme marinádu a pečeme ještě další 2 až 3 minuty. Upečené filety vyjmeme a dáme na servírovací talíře.

4

Do pánve přilijeme ocet, omáčku promícháme, prohřejeme a přelijeme na porce ryby. Pak je ještě posypeme nakrájenou jarní cibulkou a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept