Jitrnicová kaše

115 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
577 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
39 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
1 g
Cukr
252 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vepřovou hlavu, bůček a plíce opláchneme, očistíme a spolu s cibulí uvaříme v mírně osolené vodě.
  • 2
    Uvařené maso vyjmeme, vykostíme a na drobno rozsekáme. (Maso je lépe uvařit tak, aby bylo tužší).
  • 3
    Vepřová játra očistíme, opláchneme a jemně umeleme. Promícháme je s prochladlou dušenou rýží, přidáme rozsekané maso, česnek utřený se solí, majoránku, zázvor, mleté nové koření a pepř, vývar od vaření masa a dobře promícháme a přisolíme.
  • 4
    Hotovou jitrnicovou kaši vlijeme do vymaštěného pekáče a zvolna upečeme v troubě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.