Recept

Švýcarské kuře s těstovinami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (17%)
ID receptu: 53006

Ingredience

20 ks Cibule
80 g Gouda
1200 g Kuře
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
120 g Máslo čerstvé
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 polévková lžíce Protlak rajčatový
2 kávová lžička Sůl
650 ml Voda pitná
200 g Špagety

Nutriční hodnoty jedné porce

45% Kalorie 890 kcal
Kilojoule 3 723kJ
16% Sacharidy 58 g
68% Tuky 51 g
21% Sodík 416 mg
86% Bílkoviny 48 g

Švýcarské kuře s těstovinami postup přípravy receptu:

1

Střední vykuchané omyté kuře osušíme, rozpůlíme a zcela ho vykostíme. Maso nakrájíme na menší kousky, které vložíme do kastrolu na rozehřáté máslo. Opékáme z obou stran dorůžova, poté přidáme oloupanou cibuli nakrájenou nadrobno, zasmahneme, přidáme rajčatový protlak, mouku, sůl a mletou papriku. Vše zalijeme 250 ml vody, promícháme, svaříme na řídkou omáčku a přikryté na mírném ohni dusíme asi 25 minut doměkka.

2

Mezitím dáme do většího hrnce vařit přibližně 400 ml vody a v ní podle návodu na obalu uvaříme špagety, scedíme je a propláchneme teplou vodou. Na každém talíři utvoříme z uvařených špaget věnec, který posypeme strouhaným sýrem. Doprostřed talíře položíme porci hotového kuřete, přelijeme omáčkou a servírujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept