Máslo s červeným pepřem
15 min.
![Evropa](https://admin.milujivareni.cz/uploads/img/2024/05/4cf9e02e5421c6627eab785025de781c2511bd24.png?w=16&q=75)
Ingredience
- 125gramůMáslo čerstvé
- 100gramůCibule
- 40mililitrůPomerančová šťáva
- 20gramůPepř červený celý
- 2gramyNové koření mleté
Počet porcí:
20Postup přípravy
- 1Máslo vložíme do mísy a v pokojové teplotě ho necháme změknout k dalšímu zpracování. Cibuli nasekáme najemno a přidáme ji k máslu, zalijeme pomerančovou šťávou a ochutíme mletým novým kořením. Zrnka červeného pepře čerstvě nameleme nebo rozdrtíme a přidáme do mísy. Vidličkou zapracujeme všechny ingredience do másla, máslo zabalíme do fólie a necháme v lednici ztuhnout.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.