Jednoduchý recept

Máslo s červeným pepřem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 53024

Ingredience

100 g Cibule
125 g Máslo čerstvé
2 g Nové koření mleté
20 g Pepř červený celý
40 ml Pomerančová šťáva

Nutriční hodnoty jedné porce

3% Kalorie 52 kcal
Kilojoule 218kJ
0% Sacharidy 1 g
7% Tuky 5 g
0% Sodík 1 mg
0% Bílkoviny 0 g

Máslo s červeným pepřem postup přípravy receptu:

1

Máslo vložíme do mísy a v pokojové teplotě ho necháme změknout k dalšímu zpracování. Cibuli nasekáme najemno a přidáme ji k máslu, zalijeme pomerančovou šťávou a ochutíme mletým novým kořením. Zrnka červeného pepře čerstvě nameleme nebo rozdrtíme a přidáme do mísy. Vidličkou zapracujeme všechny ingredience do másla, máslo zabalíme do fólie a necháme v lednici ztuhnout.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept