Jednoduchý recept

Dip z vajec, smetany, jogurtu a zeleniny

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 53038

Ingredience

120 g Cibule
200 g Jogurt bílý
2 polévková lžíce Kapary
4 kávová lžička Křen
80 g Majonéza
200 g Okurky nakládané
1 kávová lžička Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
3 ks Vejce slepičí
500 ml Voda pitná
200 g Řeřicha

Nutriční hodnoty jedné porce

4% Kalorie 73 kcal
Kilojoule 303kJ
1% Sacharidy 3 g
8% Tuky 6 g
13% Sodík 269 mg
5% Bílkoviny 3 g

Dip z vajec, smetany, jogurtu a zeleniny postup přípravy receptu:

1

Nejprve uvaříme ve vodě vajíčka, ty necháme ve studené vodě vychladnout a oloupeme je.

2

V míse smícháme majonézu, jogurt, křen, na jemno nakrájené okurky a cibuli s kapary. Směs důkladně promícháme a nakonec přidáme najemno posekanou řeřichu s kousky nakrájeného vajíčka. Podle chuti osolíme a opepříme. Podáváme ihned, nebo po krátkém vychlazení.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept