Jednoduchý recept

Uzenina s hráškem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 5310

Ingredience

1 ks Cibule
130 g Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný
300 g Klobása Dunajská
1 kávová lžička Mouka pšeničná hladká T 650
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 špetka Paprika mletá sladká
10 g Petržel - nať
4 polévková lžíce Smetana 12% (konzumní)
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 451 kcal
Kilojoule 1 887kJ
2% Sacharidy 6 g
53% Tuky 40 g
7% Sodík 141 mg
32% Bílkoviny 18 g

Uzenina s hráškem postup přípravy receptu:

1

Cibuli oloupeme, jemně nakrájíme a zpěníme na másle. Přidáme papriku, oloupanou a na kostičky nakrájenou klobásu a necháme osmahnout. Zaprášíme moukou, přidáme hrášek, zalijeme zálivkou z hrášku a podusíme.

2

Nakonec přidáme nakrájenou petrželovou nať a přilijeme smetanu.

Poznámka

Podáváme s chlebem nebo pečivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept