Recept

Vařené zeleninové čatní

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 53136

Ingredience

340 g Cibule
170 g Cukr krupice
85 g Hrozinky
0,5 kávová lžička Hřebíček
500 g Jablka
250 ml Ocet vinný
0,5 kávová lžička Pepř cayenský
700 g Rajčata
1 kávová lžička Sůl
0,5 kávová lžička Zázvor mletý

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 374 kcal
Kilojoule 1 563kJ
26% Sacharidy 92 g
1% Tuky 1 g
11% Sodík 212 mg
6% Bílkoviny 4 g

Vařené zeleninové čatní postup přípravy receptu:

1

Nejdříve oloupeme a nakrájíme rajčata, jablka nakrájíme na kostičky a cibuli na plátky. V hrnci smícháme cibuli, rajčata, jablka, ocet, cukr, rozinky, sůl, hřebíček, zázvor a pepř. Směs vaříme na mírném plameni zhruba 45 minut.

2

Nakonec čatní vložíme do předem omytých sklenic a uschováme na chladném a temném místě zhruba 2 měsíce.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept