Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 53153

Ingredience

0,5 kávová lžička Cukr krupice
1 dl Jogurt bílý
2 ks Kedlubna
0,5 polévková lžíce Kopr čerstvý
0,5 polévková lžíce Pažitka
0,5 kávová lžička Pepř bílý
2,5 dl Smetana 16% (pochoutková)
3 špetka Sůl
1 stroužek Česnek
1 ks Ředkev bílá

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 154 kcal
Kilojoule 644kJ
3% Sacharidy 11 g
15% Tuky 11 g
12% Sodík 241 mg
7% Bílkoviny 4 g

Kedlubnový dresink postup přípravy receptu:

1

Kedlubny a dlouhou bílou ředkvičku omyjeme, oloupeme, jemně nastrouháme a dáme do mísy. Přidáme zakysanou smetanu, bílý jogurt, sůl, bílý pepř, cukr, omytý drobně pokrájený kopr s pažitkou a utřený česnek. Vše dobře promícháme a necháme před podáváním vychladit asi 30 minut.

Poznámka

Kedlubnový dresink nejčastěji podáváme k pečenému, uzenému nebo vařenému masu, nebo ho podáváme samostatně.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept