Recept

Parmice opečená s citronem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (89%)
ID receptu: 53188

Ingredience

4 ks Citrony
4 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
125 ml Olej olivový
1,2 kg Parmice
5 špetka Pepř černý mletý
5 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 654 kcal
Kilojoule 2 737kJ
3% Sacharidy 12 g
57% Tuky 43 g
24% Sodík 489 mg
106% Bílkoviny 60 g

Parmice opečená s citronem postup přípravy receptu:

1

Opláchneme ryby a osušíme je. Osolíme a opepříme, obalíme v hladké mouce. Předehřejeme troubu na 150 °C.

2

Připravíme velkou a hlubokou pánev. Vlijeme do ní olej, rozehřejeme ho. Polovinu množství ryb vložíme na olej a z každé strany tři minuty opékáme. Potom je vyndáme a vložíme do trouby dopéct. Opečeme zbývající část ryb. Potom ryby hned servírujeme s pokrájenými plátky citronu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept