Jednoduchý recept

Mangold dušený na kari koření

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 53235

Ingredience

1 ks Feferony
4 kávová lžička Kari koření
600 g Mangold
40 ml Olej olivový
1 kávová lžička Sůl
3 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 121 kcal
Kilojoule 507kJ
2% Sacharidy 7 g
14% Tuky 10 g
27% Sodík 544 mg
5% Bílkoviny 3 g

Mangold dušený na kari koření postup přípravy receptu:

1

Zdravé listy mangoldu uvaříme v hrnci s osolenou vodou. Potom je scedíme a drobně nakrájíme.

2

V pánvičce na rozehřátém oleji osmahneme drobně nasekanou chilli papričku, vložíme kari koření. Spolu osmahneme, přidáme nakrájený mangold a stálým mícháním podusíme. Odstavíme z plotny a podáváme.

Poznámka

Takto připravený mangold podáváme jako přílohu k různým druhům pečeného, ale také vařeného masa.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept