Treska obalovaná v sýrovém těstíčku - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 25 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Treska obalovaná v sýrovém těstíčku
Celkový čas: | 25 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 15 minut |
Doba vaření: | 10 minut |
Autor: | stejskalova |
---|---|
Hodnost: | Jen se vezu (90%) |
ID receptu: | 53236 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
40 g | Máslo čerstvé |
4 polévková lžíce | Mouka pšeničná hladká T 650 |
2 polévková lžíce | Olej olivový |
4 špetka | Pepř černý mletý |
4 špetka | Sůl |
2 polévková lžíce | Sýr Parmezán |
600 g | Treska skvrnitá |
2 ks | Vejce slepičí |
2 polévková lžíce | Zakysaná smetana |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 707,4mg |
---|---|
Cholesterol | 225,9mg |
Draslík | 519,3mg |
Vláknina | 285,0mg |
Vitamín A | 293,8mg |
Vitamín B6 | 0,5mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,0mg |
Vitamín E | 0,9mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 13,2mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Sůl, Sýr Parmezán, Treska skvrnitá, Vejce slepičí, Zakysaná smetana mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Máslo čerstvé, Mouka pšeničná hladká T 650, Olej olivový, Pepř černý mletý mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.

Treska obalovaná v sýrovém těstíčku postup přípravy receptu:
1 | Omyjeme a osušíme rybí plátky, osolíme je a opepříme. Potom je obalíme v mouce. |
2 | V misce rozšleháme vejce a přimícháme zakysanou smetanu a nastrouhaný parmezán. Plátky ryb obalíme v těstíčku. |
3 | Na pánvi rozehřejeme olej s máslem a obalenou rybu v něm osmažíme po každé straně 4 minuty. |