Jednoduchý recept

Cibule dušená s klobásou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 5326

Ingredience

2 ks Cibule
250 ml Hovězí vývar základní
300 g Klobása Dunajská
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
3 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 špetka Sůl
250 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 530 kcal
Kilojoule 2 217kJ
2% Sacharidy 7 g
57% Tuky 43 g
11% Sodík 228 mg
33% Bílkoviny 18 g

Cibule dušená s klobásou postup přípravy receptu:

1

Na polovině másla osmažíme klobásu nakrájenou na kolečka. Vyjmeme ji na mísu.

2

Do zbylého tuku vložíme nakrájenou cibuli, přidáme zbytek másla a smažíme dozlatova. Zaprášíme moukou, podlijeme vínem a vývarem, dosolíme, přidáme klobásu a dusíme, až je cibule měkká.

Poznámka

Podáváme s chlebem nebo s bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept