Jednoduchý recept

Octová zálivka s ančovičkami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (26%)
ID receptu: 53326

Ingredience

5 ks Ančovička - filety
0,5 dl Ocet vinný červený
2,5 dl Olej olivový
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 251 kcal
Kilojoule 1 051kJ
0% Sacharidy 0 g
35% Tuky 26 g
2% Sodík 32 mg
8% Bílkoviny 5 g

Octová zálivka s ančovičkami postup přípravy receptu:

1

Česnek oloupeme a prolisujeme, pak ho v mixéru rozšleháme s olejem, vinným octem, ančovičkami. Zálivku přelijeme do uzavíratelné sklenice a necháme v chladničce připravenou pro použití.

Poznámka

Vynikající zálivka k různým zeleninovým salátům, především z paprik a rajčat.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept