Jednoduchý recept

Losos podávaný v křenové omáčce

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (89%)
ID receptu: 53363

Ingredience

3 polévková lžíce Křen
700 g Losos - filety
20 g Máslo čerstvé
2 špetka Pepř černý mletý
50 g Petržel - nať
400 ml Smetana 33% (šlehačka)
2 špetka Sůl
2 ks Vaječný žloutek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 622 kcal
Kilojoule 2 604kJ
2% Sacharidy 6 g
64% Tuky 48 g
12% Sodík 248 mg
71% Bílkoviny 40 g

Losos podávaný v křenové omáčce postup přípravy receptu:

1

Lososa opláchneme, osušíme a pokrájíme na nudličky. Opepříme a osolíme. Keramickou zapékací misku vymažeme máslem a vložíme do ní rybu. Předehřejeme si troubu na 200 °C.

2

V misce rozšleháme smetanu, přidáme k ní žloutky, nadrobno nasekaný křen a posekanou petrželku. Vyšleháme a omáčkou zalijeme rybu. Pečeme 15 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept