Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 105 minut
Doba přípravy: 45 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 53373

Ingredience

500 g Brambory
50 g Droždí
10 g Majoránka
1 l Mléko polotučné
20 g Mouka pšeničná hladká T 650
5 g Pepř černý mletý
30 g Sádlo škvařené
10 g Sůl
300 g Tvarůžky olomoucké malé
150 g Uzené maso vařené
2 ks Vejce slepičí
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 335 kcal
Kilojoule 1 401kJ
5% Sacharidy 19 g
25% Tuky 19 g
37% Sodík 739 mg
39% Bílkoviny 22 g

Tvarůžkový bác postup přípravy receptu:

1

Brambory najemno nastrouháme a dáme do mísy. Zalijeme mlékem, přidáme prolisovaný česnek, vejce, rozdrobené droždí, sůl, koření a mouku. Promícháme, až vznikne těsto jako na lívance.

2

Pekáč vymastíme sádlem, do těsta ještě přidáme na kousky nakrájené tvarůžky a uzené maso a směs vlijeme do pekáče. Necháme asi 30 minut kynout na teplém místě.

3

Vykynuté těsto vložíme do trouby a pečeme v mírně vyhřáté troubě asi 1 hodinu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept