Jednoduchý recept

Rafaelo buchta

  • Evropa
Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 1 Rafaelo buchta 5 1
Celkový čas: 100 minut
Doba přípravy: 100 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 5341

Ingredience

41 g Cukr moučkový
93 g Kokos - mletý (Kopra)
1 ks Kypřicí prášek do pečiva
400 ml Mléko polotučné
340 g Mouka polohrubá
200 ml Olej stolní
2 ks Vejce slepičí
200 g Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

38% Kalorie 756 kcal
Kilojoule 3 161kJ
16% Sacharidy 56 g
73% Tuky 54 g
3% Sodík 56 mg
23% Bílkoviny 13 g

Rafaelo buchta postup přípravy receptu:

1

Promícháme v míse sypké suroviny na těsto - mouku, cukr, kypřící prášek do pečiva, kokos a přidáme vejce, mléko a olej.

2

Vyšleháme dohladka.

3

Dortovou formu vyložíme pečícím papírem a vlijeme těsto, které rozetřeme od středu ke krajům.

4

Povrch těsta posypeme kokosem smíchaným s cukrem a pečeme při 175 stupních 90 minut.

5

Na horký korpus rozetřeme kysanou smetanu.

Komentáře a hodnocení

 
kvetush
Rafaelo buchta
Velice jednoduchý, rychlý recept, který potěší každou návštěvu. Nám moc chutnal a mohu jen doporučit.
 
zzalesakova
Uživatel uvařil tento recept
Rychlý recept,překvapil chutí.Jen poznámka o špatně zadaném času přípravy.Dělala jsem na plechu z receptu s 3 vejci a pela toto množství cca 30min. na 175C

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept