Jednoduchý recept

Bylinková makrela v alobalu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 22 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 12 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (89%)
ID receptu: 53451

Ingredience

20 g Bazalka
1 ks Citrony
0,5 ks Feferony
20 g Kerblík
20 g Kopr čerstvý
1,6 kg Makrela obecná
100 g Máslo čerstvé
4 špetka Pepř černý mletý
20 g Petržel - nať
4 špetka Sůl
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 631 kcal
Kilojoule 2 639kJ
2% Sacharidy 8 g
63% Tuky 47 g
12% Sodík 243 mg
85% Bílkoviny 48 g

Bylinková makrela v alobalu postup přípravy receptu:

1

Makrely nakrájíme na plátky. Osolíme je a opepříme. Na list alobalu vždy vložíme 1 plátek ryby. Zahřejeme si gril.

2

Všechny bylinky, kopr, petržel, kerblík a bazalku nasekáme najemno. Vložíme je do misky, kam vlijeme rozpuštěné máslo a šťávu vymačkanou z 1 citronu. Přidáme očištěnou a nadrobno nasekanou feferonku a oloupaný a nasekaný česnek. Promícháme a směsí natřeme plátky ryby. Alobal uzavřeme a grilujeme 12 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept