Humr grilovaný s bylinkami

30 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
763 kcal
Bílkoviny
142 g
Tuky
15 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
13 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do hrnce vlijeme vodu a osolíme ji. Přidáme do ní tymián, rozmarýn, bobkový list, petržel a přivedeme ji k varu. Vložíme do vody humry a 5 minut povaříme. Pak humry vyjmeme a podélně je rozřízneme. Vyndáme z nich vnitřnosti. Zahřejeme si gril.
  • 2
    Stroužek česneku oloupeme a prolisujeme. Vložíme ho do oleje a olej osolíme a opepříme. Polovinou olejové směsi potřeme rošt na grilování. Humry položíme na rošt rozříznutou plochou dolů. Grilujeme 5 minut. Pak humry obrátíme, potřeme zbytkem olejové směsi a grilujeme dalších 5 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.