Recept

Humr grilovaný s bylinkami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (89%)
ID receptu: 53452

Ingredience

1 ks Bobkový list
2 ks Humr
5 polévková lžíce Olej olivový
2 špetka Pepř černý mletý
20 g Petržel - nať
20 g Rozmarýn čerstvý
2 špetka Sůl
20 g Tymián čerstvý
3 l Voda pitná
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

39% Kalorie 763 kcal
Kilojoule 3 194kJ
2% Sacharidy 7 g
20% Tuky 15 g
118% Sodík 2 g
252% Bílkoviny 142 g

Humr grilovaný s bylinkami postup přípravy receptu:

1

Do hrnce vlijeme vodu a osolíme ji. Přidáme do ní tymián, rozmarýn, bobkový list, petržel a přivedeme ji k varu. Vložíme do vody humry a 5 minut povaříme. Pak humry vyjmeme a podélně je rozřízneme. Vyndáme z nich vnitřnosti. Zahřejeme si gril.

2

Stroužek česneku oloupeme a prolisujeme. Vložíme ho do oleje a olej osolíme a opepříme. Polovinou olejové směsi potřeme rošt na grilování. Humry položíme na rošt rozříznutou plochou dolů. Grilujeme 5 minut. Pak humry obrátíme, potřeme zbytkem olejové směsi a grilujeme dalších 5 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept