Jednoduchý recept

Ravioli polévka

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (26%)
ID receptu: 53458

Ingredience

1 ks Cibule
1,3 l Hovězí vývar základní
3 polévková lžíce Kečup
1 špetka Muškátový oříšek
300 g Nudlové těsto
1 špetka Pepř černý mletý
1 hrst Petržel kudrnka
100 g Strouhanka
100 g Sýr Parmezán
1 špetka Sůl
1 ks Vaječný bílek slepičí
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 550 kcal
Kilojoule 2 302kJ
19% Sacharidy 69 g
20% Tuky 15 g
76% Sodík 2 g
61% Bílkoviny 34 g

Ravioli polévka postup přípravy receptu:

1

V míse smícháme většinu nastrouhaného parmezánu, strouhanku, vejce, kečup, nadrobno nakrájenou cibuli a muškátový oříšek, vše dochutíme pepřem a solí.

2

Z nudlového těsta vyválíme 2 placky. Na jednu z nich pak lžičkou klademe v pravidelných vzdálenostech kopečky připravené náplně. Těsto okolo kopečků potřeme rozšlehaným bílkem a vše přikryjeme druhou plackou těsta. Rádýlkem nebo ostrým nožem pak těsto rozkrájíme na čtverce a okraje čtverců k sobě přitiskneme.

3

Ve velkém hrnci přivedeme k varu vývar, vložíme do něj připravené ravioli a vaříme přibližně 15 minut.

4

Polévku rozlijeme do připravených talířů, posypeme zbylým nastrouhaným sýrem, jemně nasekanou petrželkou a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept