Slávky s jablečnou šťávou a tymiánem

39 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
900 kcal
Bílkoviny
68 g
Tuky
48 g
Sacharidy
46 g
Vláknina
338 mg
Vápník
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do hrnce dáme na kostičky nakrájenou slaninu, máslo a 4 minuty osmažíme. Vložíme bobkový list, tymián a rozpůlené šalotky a vše osmažíme dalších 10 minut. Přidáme mušle a jablečnou šťávu a při vysoké teplotě vaříme 5 minut. Poté vyndáme mušle, omáčku povaříme ještě 5 minut, a poté přimícháme smetanu. Osolíme, opepříme a můžeme podávat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.