Jehněčí kotlety s vinnou rybízovou omáčkou

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
470 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
22 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
4 g
Cukr
20 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Umixujeme koriandr, kmín, skořici, papriku a pepř. Maso očistíme, opláchneme a osušíme. Polovinu směsi koření vetřeme do kotlet a maso zhruba 8 minut grilujeme po obou stranách dozlatova, poté držíme na teple.
  • 2
    Zbylou směs koření vsypeme do kastrolu s vínem, rybízem a cukrem. Omáčku vaříme za častého míchání asi 15 minut do zhoustnutí.
  • 3
    Kotlety podáváme přelité omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.