Recept

Jehněčí kotlety s vinnou rybízovou omáčkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 53528
Kategorie: Maso

Ingredience

60 g Cukr krupice
600 g Jehněčí kotlety
1,5 kávová lžička Kmín římský
1 kávová lžička Koriandr mletý
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 kávová lžička Pepř bílý
250 g Rybíz červený
1 kávová lžička Skořice mletá
250 ml Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 470 kcal
Kilojoule 1 968kJ
8% Sacharidy 27 g
30% Tuky 22 g
5% Sodík 93 mg
52% Bílkoviny 29 g

Jehněčí kotlety s vinnou rybízovou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Umixujeme koriandr, kmín, skořici, papriku a pepř. Maso očistíme, opláchneme a osušíme. Polovinu směsi koření vetřeme do kotlet a maso zhruba 8 minut grilujeme po obou stranách dozlatova, poté držíme na teple.

2

Zbylou směs koření vsypeme do kastrolu s vínem, rybízem a cukrem. Omáčku vaříme za častého míchání asi 15 minut do zhoustnutí.

3

Kotlety podáváme přelité omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept