Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (89%)
ID receptu: 53539

Ingredience

300 g Ananas
1 kávová lžička Balsamico ocet
100 g Bambusové výhonky
500 g Kachní prsa
3 polévková lžíce Olej sójový
2 polévková lžíce Omáčka sójová
100 g Paprika červená
100 g Pórek
100 g Shiitake houby
1 polévková lžíce Solamyl - bramborový škrob
2 špetka Sůl
200 ml Víno rýžové čínské
20 g Zázvor celý

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 355 kcal
Kilojoule 1 483kJ
7% Sacharidy 24 g
14% Tuky 11 g
11% Sodík 213 mg
49% Bílkoviny 28 g

Kachna opékaná ve woku postup přípravy receptu:

1

Omyjeme kachní prsa a pokrájíme je na kostičky o velikosti cca 2 centimetry a osolíme je.

2

Papriky omyjeme a rozpůlíme. Vyřízneme bílé žebroví a semínka a pokrájíme na kostičky. Pórek omyjeme, odřízneme kořínkovou část a ovadlé zelené listy. Rozřízneme pórek podélně a nakrájíme na nudličky. Bambusové výhonky nakrájíme na kousky.

3

Připravíme si wok, do kterého vlijeme olej a rozehřejeme ho. Vložíme kostičky z kachního masa a 5 minut je zprudka osmahneme.

4

Vyndáme maso z pánve a vložíme do ní kostičky paprik, nudličky pórku a kousky bambusových výhonků a houby shiitake. Nastrouháme zázvor a přidáme ho k zeleninové směsi.

5

V misce si rozmícháme Solamyl, sójovou omáčku, rýžové víno a balzamico ocet. Přilijeme ji k zelenině a přidáme na kousky pokrájený ananas. Podusíme.

6

Na závěr přidáme opečené kachní maso, směs promícháme a ještě chvíli zahříváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept