Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 53583

Ingredience

1 ks Bobkový list
1 ks Cibule
500 g Jehněčí maso
700 g Listové těsto
10 g Majoránka
6 g Pepř černý mletý
10 g Petržel - nať
10 g Sádlo škvařené
9 g Sůl
400 g Tvarůžky olomoucké věnečky
1 ks Vaječný žloutek slepičí
6 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 586 kcal
Kilojoule 2 452kJ
10% Sacharidy 36 g
46% Tuky 34 g
22% Sodík 441 mg
49% Bílkoviny 28 g

Australský koláč postup přípravy receptu:

1

Na sádle osmahneme cibuli nadrobno, vložíme jehněčí maso na nudličky, okořeníme a zakryté podusíme. Do odstaveného masa vmícháme prolisovaný česnek. Z listového těsta vyválíme 2 pláty, první rozložíme na dno koláčové formy, naplníme masovou směsí a poklademe plátky tvarůžků. Druhým plátem směs zakryjeme, okraje přitiskneme a povrch potřeme ušlehaným žloutkem. Pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 30 minut dozlatova.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept