Těstoviny s pancettou a chřestem
30 min.
Ingredience
- 500gramůTěstoviny Rigatoni
 - 150gramůPancetta
 - 2stroužkyČesnek
 - 200gramůChřest bílý
 - 250gramůTykev
 - 130gramůHrášek
 - 90mililitrůVývar drůbeží
 - 1špetkaSůl
 - 1špetkaPepř černý mletý
 - 2litryVoda pitná
 - 30mililitrůOlej olivový
 
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
762 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
28 g
Sacharidy
71 g
Vláknina
7 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Pancettu pokrájíme na menší kousky. Česnek oloupeme a prolisujeme. Chřest a tykev očistíme a pokrájíme na menší kousky.
 - 2Těstoviny uvaříme ve vroucí osolené vodě, poté slijeme a dáme stranou. Olej rozpálíme a osmažíme na něm do křupava pancettu, poté vyjmeme a do oleje přidáme česnek, chřest a tykev. Smažíme 2 minuty, pak vsypeme hrášek a přilijeme vývar. Vaříme 5 minut. Uvařené těstoviny smícháme se zeleninou, osolíme a opepříme.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.