Recept

Pappardelle s plody moře

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 53610

Ingredience

200 g Chobotnice
60 g Cibule
400 g Krevety tygří - loupané
350 g Mušle slávky
90 ml Olej olivový
500 ml Omáčka rajčatová
1 špetka Pepř černý mletý
10 g Petržel - nať
3 polévková lžíce Protlak rajčatový
1 špetka Sůl
500 g Těstoviny Pappardelle
2 l Voda pitná
250 ml Víno bílé
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

47% Kalorie 934 kcal
Kilojoule 3 908kJ
31% Sacharidy 110 g
39% Tuky 29 g
59% Sodík 1 g
106% Bílkoviny 60 g

Pappardelle s plody moře postup přípravy receptu:

1

Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme na drobné kousky. Petržel omyjeme a nasekáme na menší kousky. Mořské plody dobře propláchneme.

2

Těstoviny uvaříme ve vroucí osolené vodě, slijeme a dáme stranou. Olej rozpálíme a přidáme cibuli s česnekem, smažíme 3 minuty, poté přidáme vývar, rajčatovou omáčku, protlak, víno a plody moře. Přiklopené vaříme 5 minut. Osolíme, opepříme a smícháme s uvařenými těstovinami. Na závěr posypeme sekanou petrželí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept