Tuňákové krůtí nudličky

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
601 kcal
Bílkoviny
60 g
Tuky
31 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Krůtí prsa omyjeme a osušíme. Osolíme a opepříme je a pokrájíme na nudličky.
  • 2
    Do kastrolu vlijeme olej a rozpálíme. Vhodíme na něj nudličky a zprudka je orestujeme. Potom je vyjmeme z kastrolu.
  • 3
    Cibuli oloupeme, posekáme nadrobno a vložíme ji do kastrolu. Přidáme na ni tuňáka, kterého jsme nechali okapat, přidáme také nakrájené sardelové řezy. Vmícháme kapary a zalijeme vývarem a smetanou. Provaříme a potom ponorným mixérem rozmixujeme dohladka.
  • 4
    Nakonec přidáme orestované krůtí nudličky a hráškové lusky. Vše jen prohřejeme. Zasypeme petrželkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.