Jednoduchý recept

Tuňákové krůtí nudličky

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (89%)
ID receptu: 53629

Ingredience

1 ks Cibule
150 g Hrachové lusky
1 kávová lžička Kapary
600 g Krůtí prsa
3 polévková lžíce Olej z pšeničných klíčků
2 špetka Pepř černý mletý
50 g Petržel - nať
3 ks Sardelové řezy
200 ml Smetana 16% (pochoutková)
2 špetka Sůl
180 g Tuňák v oleji
125 ml Vývar drůbeží

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 628 kcal
Kilojoule 2 626kJ
3% Sacharidy 9 g
46% Tuky 35 g
78% Sodík 2 g
106% Bílkoviny 60 g

Tuňákové krůtí nudličky postup přípravy receptu:

1

Krůtí prsa omyjeme a osušíme. Osolíme a opepříme je a pokrájíme na nudličky.

2

Do kastrolu vlijeme olej a rozpálíme. Vhodíme na něj nudličky a zprudka je orestujeme. Potom je vyjmeme z kastrolu.

3

Cibuli oloupeme, posekáme nadrobno a vložíme ji do kastrolu. Přidáme na ni tuňáka, kterého jsme nechali okapat, přidáme také nakrájené sardelové řezy. Vmícháme kapary a zalijeme vývarem a smetanou. Provaříme a potom ponorným mixérem rozmixujeme dohladka.

4

Nakonec přidáme orestované krůtí nudličky a hráškové lusky. Vše jen prohřejeme. Zasypeme petrželkou a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept