Jednoduchý recept

Špenát dušený se slaninou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 5366

Ingredience

1 špetka Pepř černý mletý
100 g Slanina vepřová
1 špetka Sůl
1 kg Špenát listový čerstvý

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 172 kcal
Kilojoule 720kJ
3% Sacharidy 9 g
16% Tuky 12 g
23% Sodík 464 mg
18% Bílkoviny 10 g

Špenát dušený se slaninou postup přípravy receptu:

1

Omyté špenátové listy vložíme do hrnce s vroucí, mírně osolenou vodou a povaříme asi 2 minuty. Vodu scedíme a špenát necháme okapat.

2

Slaninu nakrájíme na kostičky a rozškvaříme. Přidáme okapaný špenát, opepříme a dusíme, až se odpaří šťáva.

3

Podáváme jako přílohu k masu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept