Jednoduchý recept

Zapečené maliny v pěně sabayone

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 53677

Ingredience

100 g Cukr moučkový
400 g Maliny
1 polévková lžíce Máta
6 ks Vaječný žloutek slepičí
3 dl Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 354 kcal
Kilojoule 1 480kJ
11% Sacharidy 41 g
17% Tuky 13 g
1% Sodík 27 mg
15% Bílkoviny 8 g

Zapečené maliny v pěně sabayone postup přípravy receptu:

1

Žloutky s cukrem a vínem vyšleháme ve vodní lázni metličkou do jemné pěny. Hotový sabayone přelijeme do zapékací mísy, přidáme maliny a v troubě předehřáté na 200 °C pečeme cca 5-7 minut.

2

Po vyjmutí dezert dozdobíme čerstvou mátou, posypeme moučkovým cukrem, nakrájíme a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept