Jednoduchý recept

Vařené kuličky z hovězího masa s těstovinami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (26%)
ID receptu: 53707

Ingredience

400 g Hovězí maso mleté
1 ks Mrkev kořen
1 špetka Pepř černý mletý
1 hrst Petržel kudrnka
1 ks Pórek
1 kávová lžička Sůl
600 g Těstoviny konzumní
1 ks Vejce slepičí
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

39% Kalorie 774 kcal
Kilojoule 3 238kJ
35% Sacharidy 125 g
128% Tuky 96 g
15% Sodík 309 mg
73% Bílkoviny 41 g

Vařené kuličky z hovězího masa s těstovinami postup přípravy receptu:

1

Mrkev oškrábeme, omyjeme a najemno ji nastrouháme. Pórek očistíme, opláchneme studenou vodou a nakrájíme ho na velmi malé kousky.

2

V míse smícháme mleté hovězí maso, vejce, mrkev a pórek. Směs dochutíme pepřem a solí a uděláme z ní malé kuličky, které dáme vařit do páry na parní vložku do hrnce.

3

Těstoviny uvaříme doměkka v hrnci s dostatečným množstvím slané vody, do které jsme přidali lžíci oleje. Měkké tětoviny slijeme, promícháme s jemně nasekanou petrželkou, rozdělíme je na servírovací talíře, přidáme k nim uvařené masové kuličky a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept