Balené brambory - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 60 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Balené brambory
Celkový čas: | 60 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 60 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | dudlik |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (24%) |
ID receptu: | 5375 |
Ingredience
Nutriční hodnoty jedné porce
55% Kalorie 1,081 kcal
Kilojoule 4 523kJ
10% Sacharidy 37 g
121% Tuky 90 g
85% Sodík 2 g
54% Bílkoviny 30 g
Uhlovodany | 37g |
---|---|
Cholesterol | 136,0mg |
Draslík | 2g |
Vláknina | 14g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 1,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 32,2mg |
Vitamín E | 0,6mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 9,2mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Anglická slanina, Brambory, Cibule mají zadané všechny známé hodnoty.
Balené brambory postup přípravy receptu:
1 | Omyjeme brambory a ve slupce uvaříme. |
2 | Oloupeme cibuli, nakrájíme a na plátky rozložíme. |
3 | Jeden brambor vždy zabalíme do plátku slaniny, na špejli dáme kousek cibule, bramboru, znovu cibuli a pokračujeme až do konce špejle. |
4 | Poté zapečeme v troubě nebo na grilu. |
Sice trošku zdlouhavější recept, ale vynikající chuť, která za to stojí. Recept mohu jen doporučit.