Jednoduchý recept

Thajský špenát na česneku

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 16 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 6 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 53848

Ingredience

60 ml Olej arašídový (podzemnicový)
40 ml Omáčka rybí
500 g Sójové výhonky
6 stroužek Česnek
1 kg Špenát listový čerstvý

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 357 kcal
Kilojoule 1 495kJ
7% Sacharidy 24 g
33% Tuky 24 g
49% Sodík 988 mg
44% Bílkoviny 25 g

Thajský špenát na česneku postup přípravy receptu:

1

Špenát důkladně opereme a osušíme. Ve woku rozpálíme olej, orestujeme nasekaný česnek, přidáme sojové klíčky a opět krátce orestujeme. Nakonec vložíme špenátové listy, necháme podusit do změknutí, zalijeme rybí omáčkou a podáváme jako přílohu.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept