Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 23 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 8 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 53854

Ingredience

400 g Artyčoky sterilované
30 ml Chilli omáčka
4 g Kmín římský
4 g Koriandr čerstvý
1 dl Olej arašídový (podzemnicový)
800 g Rak říční
10 g Solamyl
30 ml Voda pitná
2 dl Vývar zeleninový
4 g Zázvor mletý
3 stroužek Česnek
4 ks Šalotka

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 603 kcal
Kilojoule 2 522kJ
14% Sacharidy 49 g
39% Tuky 29 g
22% Sodík 434 mg
73% Bílkoviny 41 g

Račí maso s artyčoky postup přípravy receptu:

1

Česnek i šalotku oloupeme, nasekáme na drobno, v míse smícháme s račím masem, nakrájeným na kousky, dochutíme chilli omáčkou a kořením. Ve woku rozpálíme arašídový olej, směs s masem restujeme za stálého míchání asi 5 minut. Artyčoky opereme, necháme okapat, pokrájíme na proužky, přidáme k masu, zalijeme vývarem. Zakryjeme, necháme 2 minuty podusit, Solamyl rozmícháme v troše studené vody, vlijeme k pokrmu a zahříváme do zhoustnutí.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept